KOZLUBAĞ İLKOKULU
KOZLUBAĞ KÖYÜ KOZLUBAĞ KÜME EVLERİ KOZLUBAĞ ILKOKULU BLOK NO 70 MUSABEYLİ / KİLİS

VİZYON

Okulumuzu;Yapısında bulunan olanakları en verimli şekilde kullanarak, sistemin gerekliliklerinin yerine getirildiği ve koordine edildiği bir eğitim kurumu haline getirmek. Okulumuzun olumsuz şartlarını ve öğrenci çevresinin kötü etkisini en aza indirgeyerekdaha iyi bir eğitim vermek. Sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kendini geliştiren öğrenciler yetiştirmek “Başarı; çalışmayı amaç haline getirip, uzun vadeli hedefleri benimseyenlerindir.”

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk İnkılap ve İlkelerine, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, araştırmacı, bireysel gücünün farkında olanve bu yönde kendini geliştiren, bilgiye nasıl ulaşması gerektiğini bilen,çağdaş bilimin ışığında yaratıcı bireylerolarak yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim